در حال بارگذاری...
معرفی شرکت

شرکت پدیده شیمی جم (پدیده شیمی نیلی سابق) در سال 1379 با هدف تولید مواد اولیه شوینده و با سرمایه گذاری مجموعه بزرگ گروه صنعتی گلرنگ شروع به کار کرده و با تکیه بر توانایی های خود در عرصه های علم و فناوری ، فروش و توانایی های برجسته مدیریتی، توانسته روز به روز در این عرصه به سرعت ترقی نموده و با ایجاد محصولات جدید و باکیفیت، یکی از ارکان اصلی صنایع شوینده باشد.
شرکت پدیده شیمی جم با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی و کادر متخصص و تجربیات علمی و آزمایشگاه پیشرفته و واحد تحقیق و توسعه خود، توانسته به بزرگترین تولیدکننده مواد اولیه صنایع شوینده آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه و فعال در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و نساجی تبدیل گردد. ما با اعتقاد راسخ بر این نکته که «ایرانی می تواند » با هدف تامین نیازهای بهداشتی کشور و منطقه، ارزش های زیر را سرلوحه کار خود قرار داده ایم:
 -
تولید محصولات با کیفیت و شایسته مصرف کنندگان ایرانی و اعتلای محصول ایرانی در کشورهای منطقه
 - نوآوری و ایجاد محصولات جدید همگام با رشد علمی جهان و نیاز مصرف کنندگان
 - تلاش در راستای سیاستهای کشور برای کاهش وابستگی به خارج کشور

تاریخچه شرکت:

شرکت پدیده شیمی جم به عنوان یکی از شرکتهای تابعه گروه صنعتی گلرنگ، در سال 1392 در زمینه تولید و بازرگانی مواد اولیه شوینده در شهرک صنعتی اشتهارد شروع به کار نمود، لازم به ذکر است این شرکت سا لها در قالب شرکت پدیده شیمی نیلی مشغول به امر تولید بوده است و در راستای توسعه هرچه بیشتر سطح کیفی و کمی محصولات و پاسخگویی به نیاز روز مشتریان و اصل مشری مداری تاسیس گردیده است.

زمینه های فعالیت:

مشاوره، نظارت، پژوهش، برنامه ریزی و اجرا در زمینه های مختلف تولید مواد شوینده اعم از :
-
تولید بیش از 15 نوع سورفکتانت مورد استفاده در صنایع شوینده ، آرایشی و بهداشتی ، نفت و گاز و پتروشیمی و نساجی
- ارائه محصولات جدید با توجه به نیاز بازار
- ارائه خدمات مهندسی فروش

چشم انداز ماموریت
محصولات
محصولات
نانیونیک
نام شیمیائی : کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
ایرامید CD (کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید)

 

ویژگیها
ایرامید CD یک سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظت های کم الکترولیت می باشد. از ویژگی های منحصر به فرد ایرامید CD می توان به رنگ کم آن، نداشتن بوی متیل استر و متانول اشاره کرد.
کاربردها
شامپوها، شوینده های حمام، مایع دست شویی، شوینده های مایع. 

انبارش و پایداری

 ایرامید CD در دمای 5 تا 40 درجه سانتیگراد می تواند حداقل به مدت یک سال ذخیره شود، در حین انبارش از رطوبت محافظت شده و در جای خنک نگهداری شود

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع زرد رنگ و ویسکوز

درصد ماده اکتیو (MW=310)

حداقل 84

درصد آمین آزاد (MW=105)

حداکثر 4

pH محلول یک درصد

9-11

دانسیته (g/ml)

0.994-0.996

 

نام شیمیائی : کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید
ایرامید CM (کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید)

 

ویژگیها
یک سورفکتانت غیر یونی است که تقویت کننده کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت می باشد. این ترکیب خواص نرم کنندگی نیز دارد. ویژگی های منحصر به فرد ایرامید CM عبارتند از :
1.نداشتن بوی متیل استر
2.عدم حضور متانول
3.عدم وجود نیتروز آمین
4.قدرت نرم کنندگی ، تقویت کف و افزایش ویسکوزیته بیشتر در مقایسه با دیگر آلکانول آمیدها
کاربردها
شامپوها ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی، شوینده های مایع، رنگ مو و ...
انبارش و پایداری
ایرامید CM در دمای 5 تا 40 درجه سانتیگراد می تواند حداقل به مدت یک سال ذخیره شود، در حین انبارش از رطوبت محافظت شده و در جای خنک نگهداری شود.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

جامد زرد کمرنگ

درصد ماده اکتیو (MW=260)

حداقل 84

درصد آمین آزاد (MW=61)

حداکثر 3

pH محلول یک درصد

11-9

دمای انجماد (درجه سانتیگراد)

45

 

نام شیمیائی : سویا فتی اسید دی اتانول آمید
ایرامید VD (سویا فتی اسید دی اتانول آمید)

 

ویژگیها
ایرامید VD یک سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت می باشد. این ترکیب خواص نرم کنندگی نیز دارد. از ویژگی های منحصر به فرد ایرامید VD افزایش ویسکوزیته بیشتر، نسبت به محصولات مشابه بر پایه کوکونات می باشد.
کاربردها
شامپوها، شوینده های حمام، مایع دست شویی، شوینده های مایع و مایع ظرفشویی.
ذخیره سازی و پایداری
ایرامید VD در دمای 5 - 40 درجه سانتیگراد می تواند حداقل به مدت یک سال ذخیره شود، در حین انبارش از رطوبت محافظت شده و در جای خنک نگهداری شود.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع زرد رنگ و ویسکوز

درصد ماده اکتیو (MW=365)

حداقل 84

درصد آمین آزاد (MW=105)

حداکثر 4

pH محلول یک درصد

9-11

دانسیته در 25 درجه سانتیگراد (g/ml)

0.996 -0.994

 

نام شیمیائی: اتیلن گلایکول مونو استئارات
ایراپون 75 (اتیلن گلایکول مونو استئارات)

 

ویژگیها
ایراپون 75 عامل صدفی کننده، نرم کننده و ویسکوز دهنده در فرمول آرایشی و بهداشتی مانند مواد پاک کننده ها، شامپوها، مایع دست شویی ، کرم ها و سایر مواد آرایشی است.
کاربردها
شامپوهای صدفی ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی صدفی، شوینده های مایع صدفی و مایع ظرفشویی
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول ایراپون 75 را می توان به مدت حداقل 12 ماه نگهداری کرد.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

جامد پرک سفید

نقطه ذوب (درجه سانتیگراد)

61- 54

عدد اسیدی

حداکثر 5

درصد مونو استر

حداکثر 25

درصد استر کل

حداکثر 99

عدد صابونی (mgKOH/g)

195-170

 

نام شیمیائی: اتیلن گلایکول دی استئارات
ایراپون 98 (اتیلن گلایکول دی استئارات)

 

ویژگیها
ایراپون 98 عامل صدفی کننده، نرم کننده و ویسکوز دهنده در فرمول آرایشی و بهداشتی مانند مواد پاک کننده ها، شامپوها، مایع دست شویی ، کرم ها و سایر مواد آرایشی است.
کاربردها
شامپوهای صدفی، شوینده های حمام ، مایع دست شویی صدفی، شوینده های مایع صدفی و مایع ظرفشویی
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول ایراپون 98 را می توان به مدت حداقل 12 ماه نگهداری کرد.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

جامد پرک سفید

نقطه ذوب (درجه سانتیگراد)

61-54

عدد اسیدی

حداکثر 5

درصد مونو استر

حداکثر 5

درصد استر کل

حداکثر 99

عدد صابونی (mgKOH/g)

195-170

آمفوتریک
نام شیمیائی: کوکامیدوپروپیل بتایین
آمفونیل CF+ (کوکامیدوپروپیل بتایین)

 

ویژگیها
آمفونیل + CF یک سورفکتانت آمفوتریک ملایم است که به عنوان سورفکتانت اولیه یا ثانویه به کار برده می شود. این ماده تقویت کننده کف و تنظیم کننده ویسکوزیته می باشد و قابلیت اختلاط با سورفکتانت های آنیونیک، کاتیونیک و نانیونیک را دارد.
ویژگی های منحصر به فرد آمفونیل + CF عبارتند از:
1.میزان MCA و DCA کمتر از حد استاندارد
2.درصد نمک و باقیمانده خشک پایین
3.رنگ کم و مطلوب بدون فرآیند رنگبری در مقایسه با محصولات مشابه
کاربردها
نرم کننده های مو، شوینده های حمام، شامپوها، کرم ها و لوسیون ها، ژل حمام، مایع دستشویی، مایع ظرفشویی
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول آمفونیل + CF را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف زرد کمرنگ

درصد ماده اکتیو (MW=358)

32-28

pH

5/5-5/4

درصد نمک

حداکثر 6

درصد باقیمانده خشک

حداکثر 38

( ppm) MCA

حداکثر 5

( ppm) DCA

حداکثر 10

درصد آمیدوآمین آزاد (روش پتاسیومتری)

حداکثر 5/1

 

نام شیمیائی: کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین
آمفونیل CAS (کوکامیدوپروپیل هیدروکسی سولتین)

 

ویژگیها
آمفونیل CAS سورفکتانتی آمفوتریک در طبقه سولفوبتائین ) سولتین ( می باشد که فعالیت های سطحی جالبی از خود نشان می دهد. آمفونیل CAS مرطوب کننده، کف ساز و سازگار با انواع فرمول ها می باشد. آمفونیل CAS با توجه به طبیعت آمفوتریک آن با سورفکتانت های کاتیونی، آنیونی و نانیونیک سازگار است. فرمولاسیون حاوی آمفونیل CAS درمحدوده وسیعی از pH پایدار می باشد. درشوینده های صنعتی، آمفونیل CAS در سیستم های حاوی اسید، قلیا، الکترولیت ها و بیس معمول شوینده ها سازگار و پایدار است. آمفونیل CAS قادر است صابون آهکی حاصل از سختی آب را دیسپرس کند. آمفونیل CAS یک شوینده ملایم است که به تثبیت فوم و ایجاد ویسکوزیته کمک می کند.
کاربردها
شامپو و شوینده های بدن، صابون های مایع، شوینده های حمام، پاک کننده های همه منظوره، مایع ظرفشویی، پاک کننده کاشی و وان، شامپو کارواش و ...
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول آمفونیل CAS را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع زرد کمرنگ

 محلول 10%pH

9-7

درصد باقيمانده خشک

51-48

درصد نمک

حداکثر 8

 

نام شیمیائی: کوکامیدوپروپیل بتایین
آمفونیلHCB37 (کوکامیدوپروپیل بتایین)

 

ویژگیها
آمفونیل HCB37 ماده شوینده بسیار ملایمی بوده و میتواند به عنوان سورفکتانت اصلی یا ثانوی به کار برده شود این ماده کف کننده و افزایش دهنده ویسکوزیته نیز میباشد و قابلیت اختاط با سورفکتانتهای آنیونیک،کاتیونیک ونانیونیک را دارا میباشد. لازم به ذکر است آمفونیل HCB37 با اکتیو بیشتری از بتائین 30 % رایج در بازار می باشد.
کاربردها
نرم کننده های مو، شوینده های حمام، شامپوها، کرم ها و لوسیون ها، ژل حمام، مایع دستشویی، مایع ظرفشویی
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول آمفونیل HCB37 را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف زرد کمرنگ

درصد ماده اکتیو (MW=358)

39-35

pH

4/5-5/5

درصد نمک

حداکثر 7/5

درصد باقیمانده خشک

حداکثر 50

 ( ppm) MCA

حداکثر 5

( ppm) DCA

حداکثر 10

درصد آمیدوآمین آزاد  (روش پتاسیومتری)

حداکثر 2

 

نام شیمیایی :کوکامیدوپروپیل بتایین
آمفونیل IN (کوکامیدوپروپیل بتایین)

 

ویژگیها
آمفونیل IN ، مخلوطی از سورفکتانت آمفوتریک و نانیونیک مخصوص کارهای صنعتی می باشد و میتواند به عنوان سورفکتانت اصلی یا ثانوی به کار برده شود این ماده کف زا و پایدار کننده کف است و قابلیت اختاط با سورفکتانتهای آنیونیک، کاتیونیک، آمفوتریک و نانیونیک را دارا میباشد.
کاربردها
فوم بتن ، گل حفاری و ...
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول آمفونیل IN را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف زرد کمرنگ

حلالیت در آب

محلول

pH

3/5 -4/5

درصد باقیمانده خشک

حداکثر 42

 

نام شیمیائی:کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکساید
آکسونیل CAC (کوکامیدوپروپیل دی متیل آمین اکساید)

 

ویژگیها

  1. پایدار در محیط آب اکسیژنه
  2. بسیار مناسب جهت فرمولاسیونهای زدودن چرک و چربی
  3. خاصيت ضد الكتريسيته ساكن بسيار عالي ، نرم كننده  و با كارايي تقويت كنندگي و پايداركنندگي كف
  4. توانايي غلظت دهندگي و  يك عامل به منظور حل مشكل پايداري محصول
  5. سازگار با ديگر مواد فعال سطحي كاتيوني ، آنيوني ، آمفوتري و غير يوني
  6. زیست تخریب پذیر

كاربردها

محصولات بهداشت فردی و خانگی مثل شامپو بچه ، شامپوها ، شامپو حمام، شوینده های بدن، شوینده های دست و صورت، پاک کننده های فلز، پاک کننده های صنعتی اسیدی و بازی ، ژل های اصلاح و ....

انبارش و پایداری

در شرایط بسته بندی صحیح  و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول اکسونیل CAC را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد. از یخ زدگی و گرمای زیاد اجتناب شود.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف زرد کمرنگ

درصد ماده اکتیو (MW=315)

34-30

درصد آمین آزاد (MW=300)

حداکثر 1

pH

8–6

 

نام شیمیائی: آلکیل دی متیل آمین اکساید
آکسونیل LC (آلکیل دی متیل آمین اکساید)

 

ویژگیها
1.پایدار در محیط آب اکسیژنه
2.پایدار در محیط هیپوکلریت
3.بسیار مناسب جهت فرمولاسیونهای زدودن چرک و چربی
4.خاصيت ضد الكتريسيته ساكن بسيار عالی ، نرم كننده و با كارايی تقويت كنندگی و پايداركنندگی كف
5.توانايي غلظت دهندگی و عاملی جهت حل مشكل پايداری محصول
6.سازگار با ديگر مواد فعال سطحی كاتيونی ، آنيونی ، آمفوتری و غير يونی
7.زيست تخريب پذير
كاربردها
انواع لوازم آرايشی و بهداشتی و شوينده های مراقبت خانگی.
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول اکسونیل LC را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد. از یخ زدگی و گرمای زیاد اجتناب شود.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع شفاف زرد کمرنگ

درصد ماده اکتیو (MW=235)

31-28

درصد آمین آزاد (MW=220)

حداکثر 1

pH

6-8

 

آنیونیک
نام شیمیائی: دي سديم لوريل اتر سولفوسوكسينات
سولفونیل DS (دي سديم لوريل اتر سولفوسوكسينات)

 

ویژگیها
سولفونيل DS يك سورفكتانت آنيونيك بسیار ملايم می باشد. خواص متعادل سورفکتانتی و سازگاری پوستی خوب آن باعث شده است که گزینه مناسبی برای استفاده به عنوان سورفکتانت اساسی در فرمول شوینده های ملایم گردد و در محصولاتی چون، محصولات مراقبت از کودک و بهداشت فردی استفاده فراوان داشته باشد.
کاربردها
شامپو ها به ویژه شامپوی بچه، بدون حساسیت و ضد شوره، شوینده های بدن، صابون های مایع، شوینده های حمام
انبارش و پایداری
سولفونيل DS در ظروف دربسته در محدوده دمايی 20 تا 30 درجه سانتيگراد حداقل به مدت 6 ماه قابل نگهداري مي باشد.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مايع شفاف

درصد ماده اکتیو (Mw 550 gr /mol)

32-35

pH محلول 5%

6/5 -5/5

درصد باقیمانده خشک

  37-40

 

نام شیمیائی: سدیم لوریل اتر سولفات، اتیلن گلیکول دی استئارات، اتیلن گلیکول منو استئارات و نمک
ایرامیکس ( سدیم لوریل اتر سولفات، اتیلن گلیکول دی استئارات، اتیلن گلیکول منو استئارات و نمک)

 

ویژگیها
1.عامل ایجاد تلالو صدفی
2.قابل استفاده در روش تولید پخت سرد به دلیل فرم مایع و قابل پمپ بودن
3.عامل پخش کننده
4.عامل مرطوب کننده
5.سازگار با سورفکتانت ها غیر یونی ، آنیونی و آمفوتریک
6.عدم تاثیر منفی بر رفتار کف کنندگی سورفکتانت ها
7.زیست تخریب پذیر
کاربردها
شامپوها، شوینده های دست و بدن، شوینده های حمام، پاک کننده های پوست.
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول ایرامیکس را می توان به مدت حداقل 6 ماه نگهداری کرد.

 

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

وضعیت ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

خمیری شکل

درصد ماده اكتيو (Mw=385)

26/5-28/5

 محلول 5%pH

6-8

درصد نمک

حداکثر 2

درصد باقیماده خشک

حداکثر 43

 

نام شیمیائی:دی سدیم اُل آمیدومونواتانول آمین سولفوسوکسینات
سولفونیل OMS (دی سدیم ال آمیدومونواتانول آمین سولفوسوکسینات)

 

ویژگیها
سولفونیل OMS سورفکتانتی آنیونیک از خانواده سولفوسوکسینات ها می باشد. سولفونیل OMS سورفکتانتی بسیار ملایم برای پوست و چشم است. هنگامی که با آلکیل سولفات ها، آلکیل اترسولفات ها و دیگر سورفکتانت های دارای کف زیاد، فرموله می شود تحریک کنندگی محصول را کاهش می دهد. با سورفکتانت های آنیونیک، آمفوتریک و نانیونیک سازگار است. آمیدوسولفوسوکسینات ها بصورت گسترده ای در شامپوهای بچه، بدون حساسیت و ضد شوره مورد استفاده قرار می گیرد. به علت قیمت پایین و میزان تحریک کنندگی پایین برای چشم و پوست آمیدوسولفوسوکسینات ها اغلب به صورت جزئی جانشین سورفکتانت های آمفوتریک ملایم می شود.
کاربردها
شامپو ها، صابون های مایع، شوینده های بدن، ژل های حمام.
انبارش و پایداری
سولفونيل OMS در ظروف دربسته در محدوده دمايی 10 تا 30 درجه سانتيگراد حداقل به مدت 12 ماه قابل نگهداری می باشد.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مايع شفاف زرد رنگ

 درصد ماده اکتیو (Mw 550 gr /mol)

32-28

pH محلول 5%

5-7

درصد باقیمانده خشک

  34-36

 

کاتیونیک
نام شیمیائی: بیس (آسیلوکسی اتیل) هیدروکسی اتیل متیل آمونیوم متوسولفات (استر کوآت)
ایراسافت V18 - بیس (آسیلوکسی اتیل) هیدروکسی اتیل متیل آمونیوم متوسولفات(استر کوآت)

 

ویژگیها
ایراسافت V18 یک سورفکتانت کاتیونیک است و به عنوان ماده اصلی نرم کننده حوله و لباس کاربرد دارد. خواص عمده این محصول: نرم کنندگی خوب، خاصیت آنتی استاتیکی، دوباره مرطوب شوندگی و اتوکشی آسانتر می باشد. این ترکیب می تواند در انواع نرم کننده ها با طیف وسیعی از غلظت ها ) 3% تا 20 %( به کار برده شود و پایداری و کارایی فوق العاده ای ایجاد نماید.
کاربردها
نرم کننده حوله و لباس ، صنایع نساجی
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول ایراسافت V18 را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد.

 

خواص فیزیکی وشیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

ماده خمیری زرد رنگ

ماده اکتیو (meq/g)

0.98 -1.15

pH محلول 5% آب-ایزوپروپانول (50:50)

 2-3.5

درصد باقیمانده خشک

89-91

 

 

ساختار شیمیایی: سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی ، مناسب جهت استفاده به عنوان نرم کننده الیاف و پارچه
ایراسافت SD ( سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی ، مناسب جهت استفاده به عنوان نرم کننده الیاف و پارچه)

 

ویژگیها
ایراسافت SD یک سورفکتانت غیر یونی با خاصیت ضعیف کاتیونی است و به عنوان ماده فعال نرم کننده نساجی کاربرد دارد. خواص عمده این محصول نرم کنندگی خوب، خاصیت آنتی استاتیکی، دوباره مرطوب شوندگی آسانتر می باشد. این ترکیب می تواند در انواع نرم کننده ها با طیف وسیعی از غلظت ها (1% تا 10 %) به کار برده شود و پایداری و کارایی فوق العاده ای ایجاد نماید. ایراسافت SD بر روی انواع پارچه ها و الیاف طبیعی و مصنوعی موثر می باشد و در دماهای بالا در برابر زرد شوندگی مقاوم است. این ترکیب سازگاری خوبی با بسیاری از مواد پرداخت پارچه مانند آهار، صمغ، رزین های پلی وینیل استات و .... دارد. ایراسافت SD به دلیل ماهیت کاتیونیک (ضعیف) خود با مواد آنیونیک سازگار نمی باشد.
کاربردها
این فرمولاسیون به عنوان نرم کننده نساجی بسیار موثر و کاربردی می باشد.
انبارش و پایداری
ایراسافت SD در دمای 20 تا 40 درجه سانتیگراد می تواند حداقل به مدت یک سال ذخیره شود، در حین انبارش از رطوبت محافظت شده و در جای خنک نگهداری شود.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

پرک زرد رنگ

pH (محلول 1% در آب)

4-6

 

کاربردها

ترکیبات

درصد وزنی

عملکرد

ایراسافت SD

2

عامل نرم کننده

استیک اسید

0.01-0.005

کمک به انحلال عامل نرم کننده

آب دیونیزه

تنظیم تا 100%

حلال

 

پلیمر
نام شیمیائی: کوپلیمر مالئیک آکریلیک
پلی نیل CP ( کوپلیمر مالئیک آکریلیک)

 

ویژگیها
1.دیسپرس کننده قدرتمند
2.کیلیت کننده قوی یون های فلزی سنگین و قلیایی خاکی
3.جلوگیری از برگشت پذیری لکه ها برپارچه
4.جلوگیری از رسوب یون های سختی آب روی الیاف پارچه
5.غیر سمی و سازگار با پوست و محیط زیست
6.زیست تخریب پذیر
كاربردها
پلی نیل CP جهت استفاده در فرمول های رخت شویی و ظرفشویی، مخصوصا پودرهای بر پایه زئولیت، طراحی شده است و جهت کنترل رسوب مواد نامحلول و حفظ سفیدی پارچه استفاده می شود.
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول پلی نیل CP را می توان به مدت حداقل یک سال نگهداری کرد. از یخ زدگی و گرمای زیاد اجتناب شود.

خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

مایع بیرنگ تا زرد کمرنگ

درصد باقیمانده خشک

حداقل 40

ظرفیت دیسپرس کنندگی (mg CaCO3/g)

حداقل 300

دانسیته در دمای 25 درجه سانتیگراد (g/ml)

 1.35-1.25

 محلول 5%pH

 7-8

 

بیلدر
نام شیمیائی: نیدل سوزنی صابونی
ساپونیل N (نیدل سوزنی صابونی)

 

ویژگیها
1.حلالیت خوب در آب
2.خیس کنندگی خوب
3.امولسيون کننده
4.تطابق پذیری با سورفکتانت های آنیونیک، نانیونیک و آمفوتریک
5.زیست تخریب پذیر
كاربردها
ساپونیل N سورفکتانتی آنیونیک با کاربردهای متفاوت می باشد. این محصول در رنگ های مختلف مثل قرمز، آبی، سبز و بنفش بر اساس سفارش مشتری ساخت میشود. ساپونیل N در صنعت شوینده های خانگی در فرمول انواع پودرهای رخت شویی به کار می رود.
انبارش و پایداری
در شرایط بسته بندی صحیح و در دمای بین 5 تا 40 درجه سانتیگراد محصول ساپونیل N را می توان به مدت حداقل 12 ماه نگهداری کرد.


خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

شکل ظاهری در 25 درجه سانتیگراد

جامد سوزنی شکل

محتوای مواد چرب

حداقل 78

 درصد مواد غیر صابونی

حداکثر 1

درصد آب

حداکثر 10

درصد قلیائیت آزاد

حداکثر 0.2

 

گواهی نامه ها
 Authorized Labtratory Certification
Authorized Labratory Certification
 Authorized Labtratory Certification
Certificate ISO 18001
بیشتر
گالری
اخبار و مقالات